Curatenie birouri Timisoara

O companie trebuie sa dea dovada de profesionalism inca din primele secunde in care clientii sau potentialii clienti trec pragul biroului de lucru. Un mediu de lucru curat este benefic nu doar pentru sanatatea angajatilor, ci pentru intreaga imagine a companiei dumneavoastra. Folosim doar produse si echipamente profesionale care asigura confortul si sanatatea clientilor nostri.

Echipamentele de birou reprezinta un mediu favorabil dezvoltarii bacteriilor si a microbilor, misiunea noastra fiind eliminarea acestora si stoparea dezvoltarii lor.  Fie ca este vorba de spalat geamuri, curatat mocheta, stergerea prafului de pe mobilierul de birou, curatat canapele textile avem grija, ca la finalul interventiei noastre,  fiecare coltisor al biroului dumneavoastra sa straluceasca de curatenie. Toate aceste activitati se vor desfasura in intervalul orar stabilit de dumneavoastra, indiferent ca este inaintea , in timpul sau dupa terminarea orelor de program.

Pentru servicii profesionale de curatenie birouri, curatenie spatii comerciale, curatenie institutii in Timisoara, nu ezitati sa ne contactati!