Echipamente profesionale

echipamente profesionale mare

KARCHER este lider mondial in productia de echipamente si detergenti profesionali pentru curatenie.   ATLAS CLEANING :  doresti o curatenie de calitate ?  Atunci alege calitatea !  Noi facem diferenta !!!

t10 Aspiratoarele  uscate  de  la  Karcher  sunt   concepute   special   pentru  clienti profesionali. Acum  compacte  si  cu  mai  putin  zgomot. In cazul acestui aparat este vorba  despre  un  aspirator  uscat foarte robust , functional si performant, pentru utilizatori profesionisti cu insusiri ergonomice, are un design compact si a fost conceput pentru nevoile speciale ale hotelurilor, restaurantelor, firmelor ce ofera servicii de curatare a cladirilor si magazinelor.
nt35 Aspiratoarele  umed/uscate  de la Karcher sunt indispensabile indiferent  daca mediul este uscat, umed sau lichid. Aparatele NT sunt aspiratoare uscat/umed uşor de manuit  şi  cu putere  mare  de  aspirare, pentru  utilizarea  comercială sau  post  construct . Dispun de sistemul inovator şi patentat TACT . Fie ca este vorba  de  aspirat  praful , molozul  sau  apa  murdara  rezultata  in  urma  unei  operatiuni de frecare-curatare , acest aspirator este de neinlocuit !
puzi100 De la covoare, mochete si tapiterii, pana la interiorul masinii tale,aspiratoarele cu spalare Karcher sunt ideale . Karcher Puzzi 100 Super , aspirator cu spalare prin injectie-extractie , datorita turbinei puternice de aspiratie lasa o umezeala reziduala extrem de redusa.
 monodisc Suprafete dure , suprafete acoperite cu textile ?  Nimic mai simplu: monodiscul Karcher. Robuste  şi  puternice cu un disc cu angrenaj planetar fără întreţinere, pentru  aproape  toate sarcinile de curăţare în clădiri. In tandem cu aspiratorul umed-uscat  de  la  Karcher  este  de neinlocuit  in curatenia post construct. De asemenea,dotat cu perie de samponare,alaturi de aspiratorul Karcher Puzzi 100 Super participa la curatarea suprafetelor mari de mocheta.
 b Curatarea rapida si eficienta pentru suprafete incepand de la 100 m². Masinile de  frecat-aspirat  conduse  manual  asigura  curatare  stralucitoare  si  printre vizitele clientilor .