Promotii – Oferte & Reduceri

poza promotie
curatenie-timisoara-abonament curatenie ABONAMENT CURATENIE: La casa, apartament sau birou puteti beneficia de Reduceri substantiale fata de interventii punctuale la cerere , in baza unui abonament de curatenie personalizat , adaptat nevoilor Dv. Pentru contracte privind Servicii de Curatenie de Intretinere incheiate pe o perioada de un an, iti oferim o Curatenie Generala cu titlul GRATUIT ! Devenind clientul nostru vei beneficia si de celalalte facilitati ale unui CLIENT din portofoliul nostru.
curatenie timisoara clienti portofoliu CLIENTI PORTOFOLIU: Suntem atenti cu Clientii nostri ! Recompensam fidelitatea ! Odata ce devii clientul nostru poti beneficia de Reduceri de pana la 25% din orice serviciu de curatenie ulterior ! De asemenea inca de la a doua colaborare poti beneficia de o serie de servicii de curatenie aditionale fara a plati suplimentar !  Impreuna putem cladi o relatie de lunga durata bazata pe incredere !
curatenie timisoara recomandare curatenie AVANTAJ RECOMANDARE : Dorim sa fii un CLIENT MULTUMIT ! Fiecare recomandare a Dv. care se finalizeaza cu o comanda ferma pentru noi, inseamna o reducere pentru Dv. ! Recomanda serviciile noastre de curatenie la trei dintre cunoscutii tai si poti beneficia de o curatenie generala la jumatate din pret ! Recomanda-ne la cinci dintre cunoscutii tai si vei avea suplimentar din partea noastra o curatenie generala GRATIS ! 
curatenie timisoara programare curatenie EARLY CLEANING : Esti client nou ? Doresti o curatenie de calitate ? Rezerva-ti din timp serviciile noastre, cu cel putin doua saptamani inainte,  si vei beneficia de o Reducere de pana la 20%  din pretul standard al serviciilor de curatenie efectuate. Pentru comenzile din preajma Sarbatorilor de Pasti sau de Craciun este necesara o programare cu o luna inainte !